Cursus korte duur

Hoe krijg je dingen gedaan!

Concenteer je beter, bereik meer en heb minder last van stress!

In de wereld waarin we leven, met alle invloeden en verwachtingen, lijkt het soms moeilijk om de dingen die gedaan moeten worden in de juiste volgorde en op tijd gedaan te krijgen. Hoe bieden we het hoofd aan de verleiding om zonder echte focus maar met allerlei excuses ons werk niet doelgericht en op tijd af te maken?

Dingen Gedaan Krijgen!

Door het toepassen van een duidelijk proces waarbij je alle aspecten van je leven en werk vastlegt, ze ordent in overzichtelijke lijsten en regelmatig herziet, stelt Dingen Gedaan Krijgen! je in staat om je beter te concentreren en meer te bereiken zonder dat je last hebt van stress. Het zal blijken dat het echt mogelijk is om meer te doen in minder tijd.

Deze opleiding helpt je om je taken en opdrachten geordend te krijgen door je hoofd vrij te maken en je gedachten op een rijtje te zetten. Dingen Gedaan Krijgen! biedt je een gedisciplineerde wijze voor de wijze waarop je om gaat met het leven en je werk. Dingen Gedaan Krijgen! helpt je om gewoonten aan te leren waar je ook in de rest van je leven profijt van hebt. Studies tonen aan dat een groot deel van de deelnemers van Dingen Gedaan Krijgen!-opleidingen wereldwijd, na de opleiding efficiënter werken en minder stress ervaren.  En minder stress betekent meer geluk!

De basiselementen van Dingen Gedaan Krijgen!:

  • Verzamel alles dat jouw aandacht nodig heeft.
  • Beslis en bepaal je eerstvolgende acties (stel je prioriteiten!)
  • Breng herinneringen en informatie op de meest efficiënte manier in kaart, plaats ze in relevante categorieën op basis van je behoeften en wanneer je ze nodig hebt.
  • Neem regelmatig de tijd om dat wat je moet doen te overdenken, zodat je altijd zeker bent van de meest productieve opties die je hebt.
  • Voer je taken uit in de wetenschap dat je op dat moment je best mogelijke werk doet.

Met Dingen Gedaan Krijgen! kun je jouw efficiëntie, creativiteit en jouw geheugen verbeteren door je op het juiste moment op de juiste dingen bezig te houden en te focussen.

Praktische informatie:

  • Locatie: OffiCenter Geel
  • Lesdata: 21 november
  • Aantal Sessies: 1 sessie van 8 uur
  • Prijs: 500 euro p.p.
  • 9 -17 uur

Voor wie:

Voor alle “kenniswerkers”; mensen wiens werk hoofdzakelijk gebaseerd is op het gebruik, de creatie en het beheer van kennis en informatie, zoals bedienden, projectleiders, managers, bedrijfsleiders, leidinggevenden en zelfstandigen.

Deze opleiding wordt gegeven door

Vincent Merks

Senior coach in general management, change, (food) production, logistics, supply chain, strategic consulting, organizational development, project management.

 

Voeding’ en ‘change’ vormen een gezamenlijke rode draad in de carrière van Vincent Merks. Hij focust zich vooral op opdrachten waarin ‘change’, ‘transformation’, ‘360° sustainability’ en/of ‘organizational development’ een belangrijke rol spelen. Hij is een professional consultant die begrijpt wat er in de wereld speelt en die zich beschikbaar stelt om bedrijven en organisaties te helpen.

Inschrijven

Inschrijvingsformulier Elron Academy
We contacteren je via dit e-mail adres voor alle praktische info.

Facturatiegegevens