Keer terug

Overzicht

Informatie over deze opleiding

Benieuwd hoe AI je bedrijf naar het volgende niveau kan tillen? Ontdek de kracht van geavanceerde technologie en transformeer je strategische visie in daden.

Situering

Ontdek de kracht van generatieve AI en leer hoe je deze innovatieve technologie kunt inzetten om je werk efficiënter en creatiever te maken. In deze praktische e-learning krijg je stap voor stap inzicht in de basis, leer je de beste prompttechnieken en ontdek je hoe je AI-tools zoals ChatGPT en DALL-E optimaal gebruikt binnen jouw bedrijf. Til je productiviteit naar een hoger niveau met generatieve AI!

Doelgroep

Ben je ondernemer, werknemer of manager die wil weten hoe AI werkt en waar je het kunt gebruiken? Dan is deze dagopleiding alles wat je nodig hebt.

Wat leer je in de opleiding?

  • Je krijgt een helder overzicht van de werking van generatieve AI, zodat je begrijpt wat er achter deze technologie schuilgaat en hoe het precies werkt.
  • Je komt te weten wat de kracht van generatieve AI is en waar je op moet letten om valkuilen te vermijden. Zo weet je precies waar AI wel en niet geschikt voor is.
  • We gaan praktisch aan de slag met de beste prompttechnieken. Je leert hoe je AI kunt sturen om precies de output te krijgen die je nodig hebt voor jouw taken.
  • Je ontdekt hoe je AI binnen jouw bedrijf kunt inzetten om processen te verbeteren en tijd te besparen. Je leert ook een bedrijfsprofiel opstellen voor herhaald gebruik van prompts.
  • Wil je afbeeldingen maken voor je campagnes of muziek genereren voor je video's? Je leert werken met tools als DALL-E en Suno, zodat je direct resultaat kunt boeken.

Programma

1. Wat is generatieve AI?

Je kan wel denken dat de wijn lekker is, maar het smaakt nog beter als je ongeveer weet hoe dat nu met die druivensoorten zit. Met AI is dat net hetzelfde. Je hoeft niet alles van binnen en van buiten te kennen, maar ‘ongeveer’ weten waarom iets doet wat het doet, dat helpt jou straks verder als je zelf aan de slag gaat.

2. Toepassingen

Als je weet wat Generatieve AI doet, dan gaan we nu uiteraard de link leggen naar de dingen die je vaak herhaalt maar niet graag. Je wil plezier in je werk.

3. Voordelen en beperkingen

”Alles heeft z’n Voors’ en z’n na’s”. Dat kennen we. En bij de kracht van Generatieve AI is dat niet anders, momenteel toch nog. Ik neem je mee zodat je weet waar de valkuilen liggen én de opportuniteiten.

4. De beste prompttechnieken

Je weet nu grotendeels hoe het werkt, waar het kan helpen, waar het soms tegenwerkt of volop steunt. Nu is het tijd om het ook echt te leren gebruiken: “De beste prompttechnieken”. Zet maar alvast je browser open met ChatGPT of gelijkaardig, want we vliegen er in.

5. Waar beginnen in jouw bedrijf

“Waar begin je in jouw bedrijf?” Mogelijkheden genoeg, maar welke leveren vandaag voor jou het meest op? We gaan even in de diepte en je zult over mijn model leren die jou helpt kiezen.

6. Een bedrijfsprofiel maken als databron

Als je vanuit jouw onderneming AI gebruikt, dan zul je al gauw merken dat je prompts herhaalt. We gaan samen een stevig basisdocument maken die je terugkerend kunt gebruiken tijdens prompts.

7. Custom GPTs (ChatGPT)

We gaan er voor zorgen dat je meteen aan de slag kan met terugkerende taken zonder alles opnieuw te moeten invoeren. We zorgen dus dat je nog sneller resultaat krijgt, elke dag opnieuw.

8. Afbeeldingen maken in DALL-E (ChatGPT)

Wil je een campagne opzetten, een LinkedIn post of jouw blog en website voorzien van een leuke afbeelding, daar hebben we DALL-E voor in ChatGPT. We leren hoe je tot een goed resultaat komt en hoe je nadien aanpassingen kunt doen. We overlopen ook even Midjourney.

9. Er zit muziek in AI

Als je regelmatig video's maakt of podcasts, dan zul je al gauw naar muziek op zoek zijn, meestal rechtenvrij. Maar je kan het ook zelf! We gaan aan de slag met Suno en kijken ook even naar Udio, 2 AI tools om muziek te genereren.

Praktische info

Je hebt wel een laptop en betalende account nodig van ChatGPT om met alle opdrachten mee te kunnen doen.

Didactische aanpak

We focussen ons op wat je écht nodig hebt als basis om Generatieve AI te gebruiken. Geen jargon of technische uitleg. En we zorgen ook meteen voor interactiviteit door alles meteen toe te passen in de praktijk voor jouw eigen werk.

Leermateriaal

Je ontvangt alle modellen als cheat sheet en kan ook beschikken over de slides in PDF.

Deze opleiding wordt gegeven door:

Ben  Wittezaele
Ben Wittezaele Trainer

Trainer

Ben  Wittezaele
Ben Wittezaele Trainer

Ben Wittezaele is een AI-ambassadeur en tech-generalist met meer dan 20 jaar ervaring in het B2B-veld.

Bekijk biografie pagina

Inschrijven

Data

  • 17 december 2024
    09:00 - 16:00

Locatie

OffiCenter Wilrijk - Antwerpen,
Antwerpsesteenweg 124
2630 Aartselaar
België
Bekijk locatie

Trainer

  • Ben  Wittezaele Ben Wittezaele

Prijs

€ 450,00 excl. BTW

- 10%Vroegboekkorting

Inschrijven

Data

  • 14 januari 2025
    09:00 - 16:00

Locatie

OffiCenter Aalst,
Ninovesteenweg 198
9300 Aalst
België
Bekijk locatie

Trainer

  • Ben  Wittezaele Ben Wittezaele

Prijs

€ 450,00 excl. BTW

- 10%Vroegboekkorting

Inschrijven

Data

  • 09 september 2025
    09:00 - 16:00

Locatie

Officenter Mechelen,
Schuttersvest 3
België

Trainer

  • Ben  Wittezaele Ben Wittezaele

Prijs

€ 450,00 excl. BTW

- 10%Vroegboekkorting

Inschrijven