Keer terug

Overzicht

Informatie over deze opleiding

De Lumina Profielschets onthult je unieke persoonlijkheidskenmerken en helpt je begrijpen hoe je voorkeuren jouw gedrag en samenwerking beïnvloeden.

Situering

Lumina learning maakt niet alleen gebruik van de klassieke vier kleuren van Jung die herkenbaar zijn uit andere persoonlijkheidsmodellen waarbij rood bijvoorbeeld staat voor een directe en ambitieuze aanpak, terwijl blauw eerder staat voor een gestructureerde en formele aanpak. Naast de vier kleuren gebruikt dit model 8 aspecten en 24 eigenschappen wat toelaat om je persoonlijkheid op een dieper niveau te gaan onderzoeken. Met de 8 aspecten worden 4 van de 5 persoonlijkheidsdomeinen van de Big Five geïntegreerd in het Lumina Spark model. 

Dit biedt een compleet beeld van jouw persoonlijkheid en gedrag waardoor dit model zich onderscheidt van alle andere modellen.

Bijkomend worden er drie dimensies onder de loep genomen: je instinctieve persona, je dagelijkse persona en je overbelaste persona.  

Toelichting

Bij onze aanpak ontvang je jouw unieke en uitgebreide Lumina Profielschets (persoonlijkheidsprofiel), die inzicht geeft in je unieke persoonlijkheid en gedragsvoorkeuren in de verschillende dimensies. Inbegrepen in de kostprijs is het overlopen van je profielschets met de trainer.

Indien gewenst, kan je na het ontvangen van je profiel een aanvullend coachingsuur boeken. Tijdens dit gesprek wordt het profiel grondig besproken en toegelicht, zodat je het maximale uit de inzichten kunt halen. Het coachingsmoment wordt gepland op een datum en tijd die in overleg wordt afgestemd.

 

 

Prijs

De kosten voor de Lumina Profielschets bedragen €249. Dit omvat een gedetailleerde analyse van je persoonlijkheidsprofiel, gebaseerd op de unieke Lumina-methodologie.

Wil je dieper ingaan op je resultaten? Een aanvullend coachingsgesprek van één uur, waarin je profiel uitgebreid wordt besproken, is beschikbaar voor €150. Datum en tijd van het gesprek worden in overleg afgestemd.

 

 

 

Deze opleiding wordt gegeven door:

Didier Anthonis
Didier AnthonisTeamcoach

Trainer

Didier Anthonis
Didier AnthonisTeamcoach

Zijn focus ligt op mensen, interactie en optimale synergie. Hij gelooft sterk dat als je talenten ontsluit en doet samenwerken, je een omgeving creëert waar mensen zich gewaardeerd voelen en excelleren.

Bekijk biografie pagina

Inschrijven

Data

  • 08 november 2024
    10:00 - 11:00

Locatie

Online ,
België

Trainer

  • Didier AnthonisDidier Anthonis

Prijs

€ 249,00 excl. BTW

Inschrijven