International Taxation Faculty

Mic Adam

Linkedin heeft geen enkel geheim voor Mic en met de komst van Artificiële Intelligentie haal je nog meer uit het B2B netwerking platform als sales, HR en marketing.

More Detail

Catherine Christou

Catherine staat klaar om jou individueel en in teamverband te coachen, terwijl ze boeiende opleidingen en workshops faciliteert!

More Detail

David Van den Heuvel

Commerciële uitdager voor jouw, je team en je onderneming. Afgestemd op maat van het individu of team realiseren we onze gewenste doelen. Via een pragmatische, confronterende en inspirerende aanpak. Wie in de spiegel durft te kijken, zal groeien!

More Detail

Didier Anthonis

Ik geloof sterk dat als je talenten ontsluit en doet samenwerken, je een omgeving creëert waar mensen zich gewaardeerd voelen en excelleren.

More Detail

Tommy Van Looy

Mensen dichter bij hun essentie brengen is wat mij drijft.  De context maakt niet uit zolang je maar bereid bent om in de spiegel te kijken.  Samen gaan we op een pragmatische manier naar de beste versie van jezelf op dit moment.

More Detail

Bert Van Rompaey

“Grote veranderingen moet je door een systemische bril bekijken”. “Dat betekent dat je oog hebt voor patronen en systemen – en voor de verstoring die je erin teweegbrengt.”

More Detail

Serge Dal Bosco

Begeleiden van uw kennis naar KUNDE om deze om te zetten in actie.

More Detail

Vincent Merks

Ik ben gepassioneerd door organisatiedynamiek, de manier waarop interne en externe veranderingen strategische keuzes beïnvloeden of uitlokken. Geboeid door organisatiecultuur, bedrijfsprocessen en de mensen achter ‘gedrag’. Enthousiast over hoe mensen een bedrijf máken en hen daar bij helpen.

More Detail

Dominique Schreurs

Kent Microsoft Office als zijn broekzak en geeft zijn kennis al jaren met passie door.

More Detail

Department Contact Info

School Of Law

1810 Campus Way NE
Bothell, WA 98011-8246

+1-2345-5432-45
bsba@kuuniver.edu

Mon – Fri 9:00A.M. – 5:00P.M.

Social Info

Student Resources

Join Special Event
SOL Open House
Get real experience in our campus
start in 16 August 2020


Click to see more