Cursus korte duur

Bouwen aan Veerkracht en Welzijn in Stressvolle Tijden"

Klaar om stress te transformeren naar kracht en samen te groeien? Laat jouw team stralen in elke uitdaging. Samen sterk tegen stress!

Onze training Stresshantering in Teams is de sleutel tot het creƫren van een positieve, stressbestendige werkomgeving. Ontdek samen met je team effectieve strategieƫn om stress te hanteren, de onderlinge samenwerking te versterken en gezamenlijk successen te vieren. In de snel evoluerende zakelijke wereld is het vermogen om stress te hanteren en een gezonde teamcultuur te bevorderen essentieel voor succes en tevredenheid op de werkvloer.

Programma:

Blok 1 : Toelichting van het menselijke biologische overlevingssysteem en gevolgen van chronische stress en druk op het menselijk functioneren, op de werkvloer en in samenwerking

Blok 2 : Stress in de leidinggevende, met eigen meting en persoonlijk begrip van de gevolgen voor het team. Neuroscience van stress in de leider. Stressontlading.

Blok 3 : Taak van de leider om het team bedding te geven wanneer zij onder druk toch moeten presteren. Benadering uit de sportpsychologie van een werknemer met signalen van overbelasting. Praktische toepassing uitwerken voor de eigen werkomgeving

Blok 4 : Emotionele beschikbaarheid en psychologische veiligheid bieden: de natuurlijke intelligentie van een team herstellen. Noodzakelijkheid van wendbaarheid voor elk bedrijf in onvoorspelbare omstandigheden.

  • Locatie: Officenter Antwerpen
  • Lesdata: 25 juni van 9 tot 17 uur
  • Aantal uren: 8 uur
  • Prijs: 545 euro p.p.
  • Locatie: Officenter Hasselt
  • Lesdata: 19 november van 9 tot 17 uur
  • Aantal uren: 8 uur
  • Prijs: 545 euro p.p.

Deze cursus is geschikt voor:

leidinggevenden van teamleader tot management.

Deze opleiding wordt gegeven door

Hilde Goris

Hilde Goris is een natuurlijk creatief talent : als Lego Serious Play Facilitator durft ze al eens een legoblokje tevoorschijn te toveren om alle woorden kracht bij te zetten. Achter elke medewerker schuilt een mens en daar gaat ze mee in gesprek, dikwijls met verrassende resultaten. Naast de inhoud van de trainingen heeft ze in vele jaren een rugzak vol boeiende technieken ontwikkeld, die ze waar nodig ook inzet. Haar trainingen zijn hands-on, koppelen terug naar jouw werksituatie met persoonlijke reflectie-oefeningen en monden uit in een actieplan voor het team of voor jezelf.

Inschrijven

Inschrijvingsformulier Elron Academy
We contacteren je via dit e-mail adres voor alle praktische info.

Facturatiegegevens