David Van den Heuvel

Troeven

  • Commerciële uitdager voor jouw, je team en je onderneming

  • Afgestemd op maat van het individu of team realiseren we onze gewenste doelen.

  • Wie in de spiegel durft te kijken, zal groeien!

     

Trainingen

  • Salestrainingen

David Van den Heuvel

Commerciële uitdager voor jouw, je team en je onderneming. Afgestemd op maat van het individu of team realiseren we onze gewenste doelen. Via een pragmatische, confronterende en inspirerende aanpak. Wie in de spiegel durft te kijken, zal groeien!

Biografie

Als een gepassioneerde professional met meer dan twee decennia aan diverse commerciële ervaring, ben ik vastbesloten om het verborgen potentieel van individuen te onthullen en te ontwikkelen. Met een achtergrond die zich uitstrekt van deur-tot-deur verkoop tot het managen van sales teams in dynamische sectoren zoals telecom, media en vastgoed, heb ik een schat aan praktische kennis verzameld die ik graag deel als trainer en coach.

Ik geloof sterk in de kracht van verbindende sales. Mijn aanpak richt zich op het creëren van verbindingen, het inspireren van groei en het aanwakkeren van enthousiasme voor sales. Door middel van mijn expertise en empathische benadering wil ik individuen en teams begeleiden bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, zodat ze met vertrouwen en effectiviteit kunnen optreden in de wereld van sales.

Met een diepgaand begrip van menselijk gedrag en motivatie, en een toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling, ben ik in staat om maatwerktrainingen te leveren die afgestemd zijn op de unieke behoeften en doelen van mijn klanten. Mijn doel is niet alleen om succes te behalen in sales, maar ook om een blijvende impact te hebben op het leven en de loopbaan van degenen die ik begeleid.

Referenties

E-fit, Rol-Elek, Van Roey Vastgoed, De Persgroep