Katrien Vandendries

Troeven

  • Organisatie
  • communicatie
  • nauwe samenwerking met de klanten. 

Trainingen

  • Spreken voor een groep
  • Nederlands

Katrien Vandendries

Katrien wil mensen vertrouwen geven en hen zo hun sterktes laten ontdekken. Ze werkt interactief en taakgericht.

Biografie

Katrien Vandendries is een actrice met veel ervaring in het theater en op de filmset. Daarnaast is ze producer in haar eigen productiehuis Katchi.  Ze doet veel stemmenwerk en regisseert andere stemacteurs.

Als coach van sprekers creëert ze een veilige context om aan de slag te gaan. Ze geeft opbouwende feedback en zorgt ervoor dat de coachees met plezier naar de sessies uitkijken. Door haar empathische manier van werken slaagt ze erin om elke coachee tot een betere spreker te maken met respect voor zijn of haar eigen spreekstijl.

Referenties

Ze is een Vlaamse actrice. Katrien is wellicht het beste bekend dankzij haar rol als Dani Wauters in de Vlaamse politieserie ‘Zone Stad’ (2003 – 2013). Ze acteerde ook in een heleboel andere tv-series zoals in Thuis (1996 – 1997), Goesting (2009), Salamander (2012 – 2013), Binnenstebuiten (2013). In 2014 keerde ze eventjes terug in Thuis als Lena Blondeel. Als je ze niet op het tv-scherm ziet is de kans groot dat Katrien ergens op de planken van het theater staat.